FacebookInstagramTwitterYouTubeSpotify
NIEUWS | TOUR | MULTIMEDIA | PERSINFO | CONTACT

Luister op Spotify!


Spotify

geplaatst op: 31/01/2021 (11:37:19)

NOISY FAIRYTALES OP GEEL VINYL, LIMITED EDITION!

Vrijdag 05 maart verschijnt ons debuut album 'Noisy Fairytales' op LP, voor het eerst! Voorzien van speciale klaphoes en op geel vinyl, in gelimiteerde oplage. Fun-fact: het is die dag precies 28 jaar geleden dat wij als snotpubers dit album uitbrachten op ons eigen label. Deze keer doen we het samen met Music On Vinyl.
Wie niet wil misgrijpen kan 'm nu alvast voor bestellen!
Via je lokale platenboer of via één van deze indepedent winkels.
In Nederland via Sounds Venlo
In België via BILBO Records
geplaatst op: 10/12/2020 (17:50:08)

2020, DE TERING #newsong
geplaatst op: 23/12/2019 (11:17:23)

Heideroosjes bedanken alle supporters voor een machtig mooi jaar vol uitverkochte shows! See you around, somewhere, someday!
geplaatst op: 03/10/2019 (10:19:41)

LIVE ALBUM '30 YEARS... LIVE' uit op 29 november 2019

Heideroosjes krijgt gouden plaat! Op vinyl dan
Wij hebben honderdduizenden albums verkocht maar hadden steeds nét niet genoeg voor een gouden plaat. Dus die geven we nu gewoon aan ons zélf!
Dit goudkleurig vinyl komt in een speciaal gelakte klaphoes en bevat 14 songs, live opgenomen in 2012 in de Ancienne Belgique - AB in Brussel.
Vanaf 29 november 2019 beschikbaar maar nu alvast te bestellen online via https://heideroosjes.lnk.to/30years

 
geplaatst op: 16/02/2019 (22:46:07)

In amper 15 minuten beide slotshows in Het Depot Leuven (B) UITVERKOCHT! Een record volgens de zaaleigenaar. Gelukkig hebben we nog één datum kunnen vinden in Leuven. Dus: EXTRA SHOW op woensdag 11 december! De voorverkoop start nu meteen. Oh ja; TivoliVredenburg show gaat ook vlot!


geplaatst op: 14/02/2019 (10:15:13)

EXTRA SLOTCONCERTEN

Kijk, de meeste bands die een jubileumshow of slotconcert plannen, die bouwen een succes-optie in. Heideroosjes niet. Die staren amper 5 minuten na start verkoop verbaasd naar het scherm: ‘UITVERKOCHT’. Net als schijnbaar 2/3 van alle mensen die probeerden tickets te scoren. En nu? Ja, nu heeft Paradiso geen 2e datum meer vrij! Dus spelen we een extra slotconcert in Tivolivredenburg, en wel op woensdag 18 december! En laten we onze Vlaamse vrienden niet vergeten: ook daar doen we twee allerlaatste slotconcerten, op 13 december en 14 december in Het Depot Leuven. De vvk start zaterdag om 10 uur. Moeten we nog zeggen dat je niet te laat moet komen? #siked!
geplaatst op: 09/02/2019 (14:04:52)

Woops, we did it again! Paradiso Amsterdam in minder dan 5 minuten UITVERKOCHT! Totaal bizar dit. United scum still rules!
geplaatst op: 05/02/2019 (10:01:25)

Beide clubshows waren een zeer warm bad, dank daarvoor! We beseffen ons dat er ook redelijk wat mensen naast een ticket gegrepen hebben. Bovendien willen we ons jubileumjaar graag in stijl afsluiten. Dus hebben we besloten om een laatste jubileumshow te doen, in de mooiste poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam! En wel op zaterdag 21 december 2019. De voorverkoop begint komende zaterdag 09 februari om 10.00 uur. Er is géén presale dus first come first serve, wees er snel bij.
geplaatst op: 22/11/2018 (08:21:03)

HEIDEROOSJES VOEGEN ENKELE FESTIVALS TOE AAN JUBILEUMJAAR

Na het snelle uitverkopen van de twee jubileumshows mochten we ons verheugen op talloze aanvragen van zalen en festivals. Dat streelt ons ego maar we hebben besloten om slechts een beperkt aantal shows toe te voegen. Festivals, want dat vinden we tof! De eerste twee zijn inmiddels bekend gemaakt, Paaspop en Jera On Air, beiden in Nederland. Ook in België en Duitsland volgt een select aantal festivaldata om 30-jaar-Heideroosjes te vieren. We zijn verheugd op de massale interesse en kunnen niet wachten om jullie nog éénmaal te zien.. in the pit!geplaatst op: 29/09/2018 (10:21:06)

"Wow! Uitverkocht in 3 minuten! We zijn overweldigd door de ongekende respons op onze 30 jaar jubileumshows. Ondanks de vele appjes, mailtjes en zelfs een fax, komt er vooralsnog geen extra show. We gaan dit eerst even vieren met een kratje bier (en Punica voor Igor). Wie weet wat de toekomst brengt. Voor nu: "See you in 2019!"

geplaatst op: 26/09/2018 (06:50:19)

30 jaar Heideroosjes met twee concerten!

Jubileumshows in Amsterdam en Brussel

In 2019 is het precies dertig jaar geleden dat Heideroosjes werd opgericht. Daarom keren we -héél even- terug! We doen twee jubileumconcerten, op de plekken waar we afscheid namen van het legioen: Melkweg Amsterdam (26 januari) en de AB te Brussel (2 februari).

Na de laatste show in september 2012 hebben we elkaar nauwelijks gezien.
Vanaf onze puberteit hadden we vrijwel full time met elkaar in een bus gezeten. 1500 shows van Japan tot de VS en Zuid Afrika. Het was tijd voor nieuwe, eigen dingen.
Fred bouwde zijn eigen cultureel evenementenbureau verder uit, Igor bleef wereldwijd touren als drumroadie van Epica en Frank richtte zich op zijn werk als audiovisueel technicus.
Alleen Marco ging door als artiest. Hij tekende een boekcontract bij uitgeverij Thomas Rap en schreef zijn debuut 'KAAL'. Hij maakte twee solo-theatervoorstellingen, nam een rock-album op met de band STAVAST en was te zien als TV-presentator in INK MASTER (SPIKE TV).

We kregen de afgelopen jaren regelmatig het aanbod vanuit festivals om weer te spelen. Maar we hadden er simpelweg geen zin in.
Eéns per jaar zagen we elkaar tijdens een feestje met alle voormalige crewleden.
Daar ontstond het idee om in 2019 wel iets te doen rondom 30 jaar Heideroosjes.
En daar hebben we zin in ja!
Beide jubileumshows gaan komende zaterdag 29 september om 10.00 uur in de voorverkoop via de websites van Melkweg en AB!

In de Melkweg wordt het voorprogramma verzorgd door Afterpartees, de Limburgse Excelsior-band en zelf verklaarde fans van Heideroosjes. In de AB warmt de Vlaams/Nederlandse punkband MARCH de zaal op.
LET'S MAKE SCUM UNITED..AGAIN!
geplaatst op: 10/11/2012 (11:27:30)

HEIDEROOSJES IS HISTORIE

Met pijn in het hart maar met opgeheven hoofd is de arena verlaten!
We kunnen terugzien op 4 geweldige eindshows en willen alle bezoekers bedanken voor hun support!

AFSCHEIDS DVD-BOEK & MERCH ITEMS
Via de webshop is vanaf nu de 'afscheids-DVD-in-boekvorm' verkrijgbaar.
Dit is een mooi fotografisch overzicht in boekvorm, mét een dvd schijfje waarop het allerlaatste concert in Brussel (29 sept) staat. Opgenomen met 16 camera's en prachtig gemonteerd.
Voor de mensen die het boek bij de afscheidsshows al hebben gekocht en alleen nog DVD-code hebben (en geen schijfje), ga dan naar deze site: www.heideroosjes.com/dvd-aanvraag/
Uiteraard kun je via de webshop ook nog verschillende shirts en albums krijgen. Let wel; we drukken niet meer bij, dus het is zo lang de voorraad strekt.

LAATSTE (INTERACTIEVE) CLIP
Tot slot; wil je nog meespelen in de allerlaaste videoclip? Dat kan. Het is een interactieve clip bij het nummer ‘Dan Zal Ik Mijn Bakkes Houwe’. Check de speciale website www.bakkeshouwe.nl


MARCO’S BOEK & THEATERTOUR
Geen fotoboek maar een openhartig levensverhaal vind je in ‘KAAL’ het eerste boek van Marco.
Sinds donderdag 20 september in de boekhandel verkrijgbaar en inmiddels bezig aan een tweede druk. Het boek is ook verkrijgbaar tijdens de theatertour van Marco, check theaterdata: www.marcoroelofs.nl
 
 
Voor nu & altijd:
United scum rules, forever!
 
 
Fred, Frank, Marco, Igor
geplaatst op: 28/09/2012 (12:38:54)

Marco sprak bij Pauw & Witteman over zijn boek 'KAAL' en Heideroosjes speelde haar laatste TV-optreden ooit! Check hier de uitzending

 
geplaatst op: 12/06/2012 (10:04:37)

HEIDEROOSJES OP LOWLANDS

PUNKBAND NEEMT AFSCHEID OP HOOFDPODIUM

Heideroosjes zijn bevestigd voor het (uitverkochte) Lowlands festival in Biddinghuizen. Het viertal zal daar op zondag 19 augustus acte de presence geven in de Alpha tent, het hoofdpodium van het festival. De Amerikaanse band Foo Fighters is die dag hoofdact.

“Trots” is het woord dat volgens zanger/gitarist Marco Roelofs hoort bij deze Lowlands boeking. “Het is een dikke kers op onze afscheids-taart. Met name omdat we op het hoofdpodium staan en niet in een lullig achteraf tentje”. In 1995 speelde Heideroosjes voor het eerst op Lowlands. In totaal zou de punkrockband er vier keer haar kunsten vertonen. “En deze vijfde keer zullen we er net zo hard op knallen als al die keren ervoor” aldus Roelofs.

Heideroosjes is momenteel bezig aan een afscheidstournee die hen nog voert langs nationale festivals als de Zwarte Cross, Dutchvalley en Appelpop en langs enkele Belgische, Duitse en Hongaarse festivals. De band gaf onlangs aan te gaan stoppen, na 23 jaar toeren in dezelfde bezetting. De allerlaatste concerten vinden eind september plaats in Amsterdam (21 en 22) en Brussel (28 en 29). De shows op 22 & 29 september zijn uitverkocht, kaartjes voor de extra shows zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de site van de Melkweg Amsterdam (21 september) en AB Brussel (28 september)
geplaatst op: 16/05/2012 (14:06:49)

SOLO THEATERSHOW 'KAAL'  door MARCO ROELOFS

Tussen de afscheidsconcerten door werkt Marco aan zijn eerste boek én een solo theatervoorstelling getiteld 'KAAL'. Die gaat hij spelen in theaters in Nederland en België vanaf oktober 2012. Meer informatie over zowel het boek als het theaterstuk verschijnt spoedig. De tourdata zijn wel al bekend. Kijk daarvoor op de CONCERTPAGINA. 

MEER NIEUWSBERICHTEN...