FacebookTwitterYouTubeFairytale Records
NIEUWS | TOUR | MULTIMEDIA | PERSINFO | MERCHANDISE | CONTACT | BACKSTAGE AREA

NAVIGATIE

LAATSTE ALBUM

CEASE-FIRE


Heideroosjes steunt 3FM Serious Request actie

geplaatst op: 20/12/2007

Het zal niemand zijn ontgaan, dit jaar staat het Glazen Huis midden in het centrum van Den Haag. Tot aan kerstavond zitten drie DJ’s van 3FM daar opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor schoon drinkwater
Paard van Troje (poppodium Den Haag) en boekingsbureau Agents After All hebben besloten de handen ineen te slaan en een steentje bij te dragen aan deze actie. De dagopbrengst van het vierdubbel concert dat de Heideroosjes, the Riplets, Malle Pietje & the Bimbo’s en Jeremy’s donderdagavond 20 december zullen geven in Paard van Troje zal in zijn geheel worden gedoneerd aan Serious Request 2007.

Dat betekent dus dat iedereen die vandaag besluit om naar dit concert te gaan automatisch bijdraagt aan schoner drinkwater in de hele wereld. En als dank daarvoor krijg je een hele avond supervette punkrock!

Voor meer info kijk op de site van Het Paard of Radio 3FM

printer-vriendelijke versie
top

Battle Of The Sexes tour komt eraan!

geplaatst op: 09/11/2007

Niet alleen de kerstman komt eraan, ook de BATTLE OF THE SEXES tour gaat bijna van start! Tijdens deze bijzondere tour bundelen de Heideroosjes hun krachten met de mannen en vrouwen van THE RIPLETS, MALLE PIETJE & THE BIMBO'S en THE JEREMY'S.

IMPORTANT INFO: Deze concerten zijn voorlopige de laatste shows van Heideroosjes! Na een intensief jaar touren over de hele wereld, gaat de band begin 2008 even pauze nemen. Achter de schermen werken we hard door maar live zal het even stil worden. Reden temeer om de shows in december niet te missen!

Misschien heb je de gratis Heideroosjes-condooms al gekregen (of gebruikt? :-) of heb je één van de gratis samplers bemachtigd. Op dat schijfje vind je een voorproefje van alle bands die meetouren. Het wordt een heavy feestje, met een boodschap, dat ook. We vragen namelijk tevens aandacht voor het werk van Youth Incentives, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor gelijke behandeling van mannen en vrouwen.

Alle tourdata kun je vinden op de concertpagina!!

printer-vriendelijke versie
top

Nominatie TMF Award voor Heideroosjes

geplaatst op: 18/09/2007

Heideroosjes zijn in Nederland genomineerd voor een TMF Award in de categorie 'beste rockband'. Het is alweer een paar jaar geleden dat we zo'n nominatie kregen. Wellicht zijn we de afgelopen jaren niet meer uitgenodigd omdat we ons ooit (jááááren geleden) als gast op de TMF Awards ietwat misdragen hebben? We zullen het waarschijnlijk nooit weten haha.... Feit is dat de TMF Awards inmiddels een stuk democratischer zijn geworden want jij kunt meestemmen! Dat is een goede zaak en daarom zijn we dan ook erg positief verrast door deze nominatie. Klik nu deze link aan en stem op Heideroosjes!
Thanks... united scum rules!

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes goes classic met Harmonie Horst

geplaatst op: 20/08/2007

Heideroosjes is door de Koninklijke Harmonie Horst gevraagd om mee te werken aan hun jubileumconcert. De oudste harmonie van Nederland (190 jaar!) viert haar verjaardag op ZONDAG 04 NOVEMBER in Horst. "Samenspelen met zo'n groot orkest hebben we nog nooit eerder gedaan" aldus Marco Roelofs. "Wel heeft Heideroosjes ooit gespeeld met het Metropool Orkest, maar dit is toch anders".

Het jubileumconcert van de Horster Harmonie begint met een concert van het orkest zelf. Daarna wordt het orkest bijgestaan door zangeres Renée van Wegberg. Na de pauze speelt de Harmonie enkele songs samen met humoristisch duo Um&Um (met daarin Heideroosjes-manager Math, jawel!). De spectaculaire finale bestaat uit een samenwerking tussen Heideroosjes en de Harmonie. "We zullen gezamelijk zes Heideroosjes nummers spelen" aldus Marco. "Doordat wij steeds op tour zijn is er weinig tijd om te repeteren. Het zal dus spannend worden, maar het komt zeker goed!"

Kaartjes kan men bestellen via de website van de Harmonie Horst. De aanvang op 04 november is 19.30 uur en het concert vindt plaats in de Manege aan de Molenveldweg 40 te Horst.

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes presenteert eigen condoom?!

geplaatst op: 09/08/2007

Heideroosjes presenteert eigen condoom?! Jawel, het is geen grap! Tijdens Lowlands zal een speciaal heideroosjes-condoom het levenslicht zien. Het voorbehoedsmiddel is gemaakt in een oplage van 10.000 stuks en zal gratis worden weggegeven.

De achterliggende gedachte is tweeledig. Enerzijds wil Heideroosjes hiermee aandacht vragen voor de BATTLE OF THE SEXES TOUR die plaatsvind in december. Dan vechten meiden- en mannenbands een ludieke muzikale strijd uit op een zestal grote podia in Nederland en België. Naast Heideroosjes de bands THE RIPLETS (3 vrouwen), MALLE PIETJE & THE BIMBO'S (2 vrouwen, 1 man) en JEREMY'S (1 vrouw, 3 mannen). Naast het condoom zijn er gratis sampler cd's waarop alle bands een aantal songs presenteren.

Maar de 'eigen condoomlijn' is ook een manier om aandacht te vragen voor het werk van YOUTH INCENTIVES. Deze Nederlandse organisatie maakt zich wereldwijd sterk voor gelijkwaardige rechten tussen mannen en vrouwen. Met name op sexueel gebied. Alle info over het goede werk van deze instelling kun je vinden op www.youthincentives.org

De gratis cd-sampler en condooms zijn verkrijgbaar vanaf Lowlands bij verschillende platenzaken en tijdens de concerten van de deelnemende bands.

printer-vriendelijke versie
top

Alle tourdata voor de rest van 2007

geplaatst op: 03/08/2007

Het jaar zit vol. Op de tourpagina vind je alle concerten voor de rest van 2007. Belangrijk om te weten; hier komen geen shows meer bij! Althans, niet in Nederland en België. Bovendien zal Heideroosjes de eerste maanden van 2008 NIET TOUREN. Wil je de mannen nog aan het werk zien, scoor dan een kaartje voor één van de komende shows!

Komende week donderdag (10 augustus) heeft de band nog een grappig nieuwtje. Check dus terug voor meer info en nieuws. Thanks!

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes op Lowlands 2007!

geplaatst op: 27/05/2007

Na een succesvolle clubtour door heel Europa, houdt Heideroosjes in de maand juli lekker vakantie. In augustus start de tourkaravaan weer op om vervolgens pas te stoppen eind december. Heideroosjes pikken een paar festivals mee waaronder LOWLANDS in Biddinghuizen. Daar speelt de band op VRIJDAG 17 AUGUSTUS om 15.00 uur op het hoofd-podium, de ALPHA tent.

De rest van het jaar staat vol met nieuwe clubshows in onder meer Engeland, Italië, Duitsland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland en België. Ook Japan zit nog ergens in de pijpleiding maar is (zoals dat heet) 'to be announced'.

Meer data en nieuws over tweede helft 2007 binnenkort!

printer-vriendelijke versie
top

nummer My Funeral wordt nieuwe videoclip!

geplaatst op: 23/04/2007

Het nummer MY FUNERAL (featuring Lemmy van Motorhead) wordt de nieuwe videoclip van Heideroosjes. Vanaf +/- 1 mei zal de clip, opgenomen in de woestijn van Palm Springs, te zien zijn bij de muziekzenders (en op de diverse zoekmachines :-). Het nummer zal ook op single gaan verschijnen. Exacte release-datum binnenkort!

printer-vriendelijke versie
top

Verslag Japan tour bij TMF België

geplaatst op: 12/04/2007

Op maandag 30 April kun je bij TMF België kijken naar een reportage over de Japanse tour van Heideroosjes. Een delegatie van de zender bezocht de rozen tijdens hun verblijf in Japan en maakte er een uitzending van 30 minuten van. Die is te zien het programma AN TOUR. Voor de juiste tijden kun je kijken op de website van TMF België 

printer-vriendelijke versie
top

Nog meer recensies!

geplaatst op: 25/03/2007

SBS6 Teletekst : “prima cd van een dito band!”

 

UP MAGAZINE : “een volwaardig geluid van een band die ten onrechte nogal eens bestempeld wordt als puberpunk”

 

FHM: Een muzikale wervelstorm verpakt in een oerdegelijke punkrockliedjes

 

FESTIVALINFO.NL: “Wie dacht dat de Heideroosjes over hun muzikale hoogtepunt heen zijn heeft het mis!”

 

Is er dan niémand negatief? Natuurlijk wel. Ietwat eenzaam maar niet minder vermakelijk:

 

LIVEXS: ".... klinkt opnieuw als een herhalingsoefening...op Fifi (1996) klonken ze stukken beter...na zoveel jaar hebben de heideroosjes defenitief afgedaan"printer-vriendelijke versie
top