FacebookInstagramTwitterYouTubeSpotify
NIEUWS | TOUR | MULTIMEDIA | PERSINFO | CONTACT

NAVIGATIE

Luister op Spotify!


Spotify


nieuwe manager voor heideroosjes

geplaatst op: 05/05/2008

Heideroosjes krijgt in de persoon van Eric Schoeber een nieuwe manager. Na ruim 14 jaar trouwe dienst heeft regelneef Math Craenmehr aangegeven te willen stoppen. "ik heb met heel veel plezier voor de band gewerkt" aldus Math "maar ik wil weer wat meer als uitvoerend muzikant bezig zijn. Heideroosjes heeft nog allerlei ambitieuze plannen en het lijkt me goed als een nieuwe, jonge manager die begeleidt".

De band respecteert het voornemen van Math. "hij is van onschatbare waarde geweest voor ons als band, zeker in de begintijd toen wij nog onbesuisde jonkies waren" aldus Marco. "wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan"

Het manager-stokje wordt vanaf mei overgenomen door Eric Schoeber. Hij werkt al enige jaren als tourmanager voor de Heideroosjes. Math zal nog enige tijd op de achtergrond actief blijven maar Eric is het nieuwe aanspreekpunt voor zakelijke dingen rondom de Heideroosjes.printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes met cabaretshow theater in

geplaatst op: 03/04/2008

HEIDEROOSJES GAAN NA DE ZOMER HET THEATER IN!

Wat? Jazeker! Na 19 jaar willen we eens even iets heel anders gaan doen. Cabaret maken!

En dus tourt Heideroosjes vanaf september tot en met februari 6 maanden langs theaters in Nederland en België. Ruim 70 voorstellingen om precies te zijn.

Don’t worry, het wordt géén avond vol gezapige en futloze ongestekkerde versies van onze liedjes. Ook al kun je als publiek wegzakken in heerlijke pluche stoelen, de band zal zich in het zweet werken.

Wat mag je verwachten? Een muzikale cabaretshow die varieert van hard naar breekbaar en zacht. Met niet alleen muziek maar ook stand up comedy, cabaret en andere theatrale fratsen.  Voor wie nog even moet wennen aan dit idee: Je kunt ons nog tot en met de zomer zien beuken in clubs en op festivals! Daarna focust Heideroosjes dus een half jaar op het theater.

In 2009 keert de band keihard terug met een uitgebreide 20-jaar-jubileumtour in de popzalen.

Tot slot goed om te weten: De kaartverkoop voor de theatershows begint pas half mei/ begin juni (varieert per zaal)

Je doet er wel handig aan om tijdig kaarten te bestellen want de (zit)plaatsen zijn beperkt.

See you in the pit…. Of op een pluche stoel in het theater Jprinter-vriendelijke versie
top

Marco draait als DJ bij Radio Kink FM

geplaatst op: 27/03/2008

Alternatieve radio KINK FM bestaat 12,5 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom geeft het station de zender één dag in handen van artiesten. Marco zal namens de Heideroosjes op DINSDAG 01 APRIL van 16.00 tot 17.00 uur zijn favoriete platen gaan draaien. Je kunt Kink FM beluisteren op de kabel of via hun website

printer-vriendelijke versie
top

HR toch in Nederland met MISFITS

geplaatst op: 17/03/2008

Eigenlijk zou de tourkaravaan van THE MISFITS niet in Nederland komen tijdens de Europese tournee. Na enkele wisselingen in het tourschema zal de package van The Misfits, Heideroosjes, Blood & Whiskey en de Hongaarse band The Idoru nu toch spelen in de Effenaar te Eindhoven. Dit luidruchtige feestje zal plaatsvinden op VRIJDAG 02 MEI! Tickets zijn al in de voorverkoop!

printer-vriendelijke versie
top

MISFITS TOURDATA BEKEND

geplaatst op: 27/02/2008

De tourdata voor de Misfits tournee zijn bekend. Wegens een overvolle agenda van bassist Jerry Only is de tour ingekrompen tot 8 shows. Maar wél vette grote zalen. It's gonna be fun. Ben je in het buitenland en in de buurt, kom zeker even langs! Voor de laatste info rondom de horrorpunks kun je kijken op THE MISFITS WEBSITE

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes op tour met Misfits en meer!

geplaatst op: 14/01/2008

Ja,ja, het zou eigenlijk een rustig(er) jaar worden. Maar zoals altijd komt daar ook nu weer weinig van. Legendarische horrorpunks THE MISFITS heeft Heideroosjes opnieuw gevraagd om mee op Europese tournee te gaan. Deze tour door onder meer Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Finland, Hongarije, Tsjechië en -waarschijnlijk- Rusland loopt van eind april tot half mei. Tourdata vind je zo snel mogelijk op deze site. Helaas zitten daar geen concerten in Nederland en België bij.

Maar...... Heideroosjes doet eind maart toch een paar shows in de benelux. 6 concerten om precies te zijn. Als warming up voor de Misfits tour en omdat we het podium niet kunnen missen natuurlijk :-) Ook deze data vind je spoedig op de website!

Wat doen de rozen de rest van de tijd? Nou, heel veel. We werken aan iets speciaals voor na de zomer. Iets totaal anders. Wat dat precies is, dat laten we begin maart weten. Het wordt héél vet maar het is een hoop werk. We houden u op de hoogte!

Take care and see you in the pit!

Marco namens de rozen

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes steunt 3FM Serious Request actie

geplaatst op: 20/12/2007

Het zal niemand zijn ontgaan, dit jaar staat het Glazen Huis midden in het centrum van Den Haag. Tot aan kerstavond zitten drie DJ’s van 3FM daar opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor schoon drinkwater
Paard van Troje (poppodium Den Haag) en boekingsbureau Agents After All hebben besloten de handen ineen te slaan en een steentje bij te dragen aan deze actie. De dagopbrengst van het vierdubbel concert dat de Heideroosjes, the Riplets, Malle Pietje & the Bimbo’s en Jeremy’s donderdagavond 20 december zullen geven in Paard van Troje zal in zijn geheel worden gedoneerd aan Serious Request 2007.

Dat betekent dus dat iedereen die vandaag besluit om naar dit concert te gaan automatisch bijdraagt aan schoner drinkwater in de hele wereld. En als dank daarvoor krijg je een hele avond supervette punkrock!

Voor meer info kijk op de site van Het Paard of Radio 3FM

printer-vriendelijke versie
top

Battle Of The Sexes tour komt eraan!

geplaatst op: 09/11/2007

Niet alleen de kerstman komt eraan, ook de BATTLE OF THE SEXES tour gaat bijna van start! Tijdens deze bijzondere tour bundelen de Heideroosjes hun krachten met de mannen en vrouwen van THE RIPLETS, MALLE PIETJE & THE BIMBO'S en THE JEREMY'S.

IMPORTANT INFO: Deze concerten zijn voorlopige de laatste shows van Heideroosjes! Na een intensief jaar touren over de hele wereld, gaat de band begin 2008 even pauze nemen. Achter de schermen werken we hard door maar live zal het even stil worden. Reden temeer om de shows in december niet te missen!

Misschien heb je de gratis Heideroosjes-condooms al gekregen (of gebruikt? :-) of heb je één van de gratis samplers bemachtigd. Op dat schijfje vind je een voorproefje van alle bands die meetouren. Het wordt een heavy feestje, met een boodschap, dat ook. We vragen namelijk tevens aandacht voor het werk van Youth Incentives, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor gelijke behandeling van mannen en vrouwen.

Alle tourdata kun je vinden op de concertpagina!!

printer-vriendelijke versie
top

Nominatie TMF Award voor Heideroosjes

geplaatst op: 18/09/2007

Heideroosjes zijn in Nederland genomineerd voor een TMF Award in de categorie 'beste rockband'. Het is alweer een paar jaar geleden dat we zo'n nominatie kregen. Wellicht zijn we de afgelopen jaren niet meer uitgenodigd omdat we ons ooit (jááááren geleden) als gast op de TMF Awards ietwat misdragen hebben? We zullen het waarschijnlijk nooit weten haha.... Feit is dat de TMF Awards inmiddels een stuk democratischer zijn geworden want jij kunt meestemmen! Dat is een goede zaak en daarom zijn we dan ook erg positief verrast door deze nominatie. Klik nu deze link aan en stem op Heideroosjes!
Thanks... united scum rules!

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes goes classic met Harmonie Horst

geplaatst op: 20/08/2007

Heideroosjes is door de Koninklijke Harmonie Horst gevraagd om mee te werken aan hun jubileumconcert. De oudste harmonie van Nederland (190 jaar!) viert haar verjaardag op ZONDAG 04 NOVEMBER in Horst. "Samenspelen met zo'n groot orkest hebben we nog nooit eerder gedaan" aldus Marco Roelofs. "Wel heeft Heideroosjes ooit gespeeld met het Metropool Orkest, maar dit is toch anders".

Het jubileumconcert van de Horster Harmonie begint met een concert van het orkest zelf. Daarna wordt het orkest bijgestaan door zangeres Renée van Wegberg. Na de pauze speelt de Harmonie enkele songs samen met humoristisch duo Um&Um (met daarin Heideroosjes-manager Math, jawel!). De spectaculaire finale bestaat uit een samenwerking tussen Heideroosjes en de Harmonie. "We zullen gezamelijk zes Heideroosjes nummers spelen" aldus Marco. "Doordat wij steeds op tour zijn is er weinig tijd om te repeteren. Het zal dus spannend worden, maar het komt zeker goed!"

Kaartjes kan men bestellen via de website van de Harmonie Horst. De aanvang op 04 november is 19.30 uur en het concert vindt plaats in de Manege aan de Molenveldweg 40 te Horst.

printer-vriendelijke versie
top