FacebookTwitterYouTubeFairytale Records
NIEUWS | TOUR | MULTIMEDIA | PERSINFO | MERCHANDISE | CONTACT | BACKSTAGE AREA

NAVIGATIE

LAATSTE ALBUM

CEASE-FIRE


Nieuwe album positief ontvangen!

geplaatst op: 19/03/2007

Heideroosjes komen deze week binnen op nummer 30 in de Album Top 100. De eerste recensies komen ook binnen en de band mag zich verheugen op veel positieve geluiden! Hier enkele quotes:

De Telegraaf “zelfs na achttien jaar rocken lijkt de rek er nog niet uit…resultaat is een sterke punkplaat”

OOR “nog steeds niet uitgeraast…..een lekker strakke plaat”

Veronica Gids “stevige, politiek geladen punk…een prima plaat die staat!”

Aardschok " een compleet album toppers! Vol spetterende puntigheid, enorm humoristische teksten en nogal wat afgewogen humoristische ondertonen. Bij de consumentenbond zouden ze spreken van een beste koop"

website smug.nl "een geweldig album dat goed in elkaar steekt"

Dagblad De Limburger “…zowel muzikaal als tekstueel op een hoger plan getild…een intensiteit en directheid die nieuw is bij Heideroosjes…. Een nieuw hoogtepunt in het 18 jarige bestaan van de band”

Punx.nl “verassend… de frisheid spat er vanaf..hulde!”

Cutting Edge “de Heideroosjes slagen erin te blijven wie ze zijn, en dat toch niet ‘been there, heard that’ te laten klinken…:”

Revolver Magazine “niet eerder werd de live energie van Heideroosjes zo dicht benaderd als op dit album… simpelweg prachtig!”

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes bij 'De Wereld Draait Door' (Vara TV)

geplaatst op: 10/03/2007

Woensdag 14 maart tussen 19.30 uur en 20.30 uur is een aantal leden van Heideroosjes te gast in het VARA programma "De Wereld Draait Door". Ze zullen praten over de nieuwe CD, de tour in Japan en een kort stukje spelen (unplugged). Meer info over het programma vind je hier

printer-vriendelijke versie
top

bijwonen live opnames HR 3voor12?

geplaatst op: 08/03/2007

Woensdag 14 maart speelt Heideroosjes een korte set van 5 liedjes bij Radio 3FM. Dat gebeurt in het VPRO programma 3voor12. Opnames hiervoor vinden plaats in Studio De Smet aan de Plantage Middenlaan 4a te Amsterdam. Zaal gaat open om 21.30 en de uitzending begint om 22.00 uur Een beperkt aantal gasten mag daarbij aanwezig zijn maar moet vantevoren per mail reserveren. Mail naar club3voor12@vpro.nl of kijk op website

printer-vriendelijke versie
top

Bus vanuit Limburg naar Melkweg

geplaatst op: 28/02/2007

Woon je in het Zuiden van Nederland en wil je met de bus naar de album presentatie in Melkweg? Stuur dan een mail naar met_de_bus@hotmail.com. Een aantal supporters uit regio Horst gaat een bus regelen op 16 maart. Kost niet veel en kan je toch zuipen!

printer-vriendelijke versie
top

verplaatsing webshop en nieuwe shirts!

geplaatst op: 23/02/2007

Een nieuwe plaat, een nieuwe website, en dus vond Heideroosjes het ook een goed moment om de merchandise te verplaatsen van Horst naar Eindhoven. Jarenlang heeft Math perfect onze postorder gedaan. Maar omdat het pakket taken bij Heideroosjes steeds groter wordt, willen we de merchandise onderbrengen bij een profi bedrijf. Dat is Blendomatic in Eindhoven. Vanaf 01 maart kun je op onderstaande link onze nieuwe shirts, sweaters en girl-stuff zien! Je kan dan ook al bestellen maar je moet even geduld hebben want de leveringen beginnen pas NA onze album-release-parties (+/- 19 maart). Check dus vanaf 1 maart onze merchandise-page bij Blendomatic

printer-vriendelijke versie
top

extra tickets voor cd presentatie amsterdam

geplaatst op: 12/02/2007

Goed nieuws voor supporters die op VRIJDAG 16 MAART de cd presentatie in de Melkweg Amsterdam willen bezoeken! Het concert van Heideroosjes stond gepland voor de Oude Zaal. Deze is op dit moment ram-uitverkocht! Maar.... het concert wordt verplaatst naar de andere kant van de Melkweg, namelijk de gloednieuwe Max Zaal! Dat betekend dat er vanaf nu extra kaarten zijn! Het gaat hard dus wacht niet te lang! See you in Amsterdamned...

printer-vriendelijke versie
top

Minder punkrock op StuBru?!

geplaatst op: 31/12/2006

De Belgische radiozender Studio Brussel moet komend jaar drastisch gaan besparen. Hierdoor komen enkele programma's te vervallen waaronder het punkrock programma PUNX! Een aantal luisteraars is nu een actie gestart om het programma te behouden. Uiteraard steunt Heideroosjes dit initiatief want punkrock verdiend een plekje op de publieke zender! Lees meer over de actie op My Space of teken de petitie

printer-vriendelijke versie
top

Opnames zitten erop!

geplaatst op: 23/12/2006

Heideroosjes zijn weer terug uit Los Angeles. We hebben een geweldige tijd gehad én een knettervette plaat opgenomen. Momenteel legt producer Cameron Webb de laatste hand aan de mix. De eerste single zal eind januari verschijnen, de release van het album staat gepland voor 09 maart! Om dit te vieren zijn er drie release-party's. Een Nederlandse in Amsterdam, Een Belgische in Leuven en een Duitse in Keulen. Check de concert-pagina voor details.

Je kunt alle avonturen terugzien op de verschillende filmpjes die we hebben gemaakt en die op deze site staan

Het jaar 2007 wordt dus een intensief jaar met veel touren. De concert-boekers in allerlei landen zijn druk bezig. Dus hou onze concert-agenda in de hand want er komen steeds nieuwe shows bij!

Tot zover. Binnenkort meer nieuwe info!!

printer-vriendelijke versie
top

Laatste benelux concerten! Let's go USA!

geplaatst op: 01/10/2006

De laatste concerten van dit jaar zitten er alweer op. Tenminste, voor wat betreft Nederland en België. We spelen nog wel in Duitsland, Zwitserland en USA maar niet meer 'dichtbij huis'. We hebben de NL/B concert-reeks afgesloten met een chaotisch optreden in Ternat (B). Daar kwamen we nog geen 20 minuten voor showtime aantuffen (met dank aan onze zelfdenkende-maar-niet-bijster-betrouwbare digitale routeplanner). Zonder enige voorbereiding werden we het podium opgeschopt. Waar een paar duizend luidruchtige -maar zeer gezellige- Belgen ons een warm welkom gaven. Om de chaos compleet te maken speelden we een paar gloednieuwe songs én kwam onze vriend en jeugdheld URBANUS een liedje meezingen. We hadden 't al eens gedaan op Rock Werchter maar omdat Urbanus in de buurt woont én toch al wou komen kijken, leek 't ons tof om onze samenwerking nog eens over te doen. Met een ander liedje dit keer (Urbanus klassieker 'Stoei Poesje Stoei'). Zonder repeteren (géén tijd) werd het een gezellige janboel waarbij Urbanus weer bewees nog harder te kunnen schreeuwen dan ik haha... In alle consternatie vergat ik dat er na de song-met-urbanus nog twee eigen nummers zouden volgen. Vol adrenaline nam ik afscheid van het publiek, de rest van de band verbaasd achterlatend. Ik beende meteen naar de kleedkamer in de veronderstelling dat we klaar waren. Onderweg kwamen Fred, Frank en Igor me vragen waarom ik het podium afliep. Kortom; het was een vreemd maar toch heel tof -tijdelijk- afscheid van het Belgische publiek.

Bij deze wil ik al onze Nederlandse en Belgische supporters bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. We hebben bewust niet veel gespeeld omdat we nieuwe songs wilde schrijven (en we kunnen niet alles tegelijk). Over een paar weken beginnen de plaat-opnames in Los Angeles (zie ook bericht hier beneden!). Begin 2007 mag je dan de nieuwe CD verwachten en gaan we weer uitgebreid touren. Check deze site regelmatig voor filmpjes, foto's en nieuws over het album en onszelf! Thanks en take care,

Marco namens de rozen.

printer-vriendelijke versie
top

Volg de band in de studio

geplaatst op: 29/09/2006

Half oktober vliegt Heideroosjes naar Los Angeles om daar te werken aan een nieuw album. Het hele proces zal te volgen zijn op deze website! Om de paar dagen (en indien mogelijk: dagelijks) krijg je door foto's, verhalen en makkelijk-te-downloaden-filmpjes een kijkje in de studio. Op 23 oktober is de eerste opname-dag dus hou daarna deze site in de gaten! De band gaat +/- 17 songs opnemen en daarvan hoor je dan waarschijnlijk ook alvast flarden voorbij komen. Ook de (ongetwijfeld weer hilarische) gebeurtenissen buiten de studio komen aan bod. Kortom; check deze site en zie hoe de nieuwe plaat tot stand komt!

printer-vriendelijke versie
top