FacebookInstagramTwitterYouTubeSpotify
NIEUWS | TOUR | MULTIMEDIA | PERSINFO | CONTACT

NAVIGATIE

Luister op Spotify!


Spotify


Heideroosjes presenteert eigen condoom?!

geplaatst op: 09/08/2007

Heideroosjes presenteert eigen condoom?! Jawel, het is geen grap! Tijdens Lowlands zal een speciaal heideroosjes-condoom het levenslicht zien. Het voorbehoedsmiddel is gemaakt in een oplage van 10.000 stuks en zal gratis worden weggegeven.

De achterliggende gedachte is tweeledig. Enerzijds wil Heideroosjes hiermee aandacht vragen voor de BATTLE OF THE SEXES TOUR die plaatsvind in december. Dan vechten meiden- en mannenbands een ludieke muzikale strijd uit op een zestal grote podia in Nederland en België. Naast Heideroosjes de bands THE RIPLETS (3 vrouwen), MALLE PIETJE & THE BIMBO'S (2 vrouwen, 1 man) en JEREMY'S (1 vrouw, 3 mannen). Naast het condoom zijn er gratis sampler cd's waarop alle bands een aantal songs presenteren.

Maar de 'eigen condoomlijn' is ook een manier om aandacht te vragen voor het werk van YOUTH INCENTIVES. Deze Nederlandse organisatie maakt zich wereldwijd sterk voor gelijkwaardige rechten tussen mannen en vrouwen. Met name op sexueel gebied. Alle info over het goede werk van deze instelling kun je vinden op www.youthincentives.org

De gratis cd-sampler en condooms zijn verkrijgbaar vanaf Lowlands bij verschillende platenzaken en tijdens de concerten van de deelnemende bands.

printer-vriendelijke versie
top

Alle tourdata voor de rest van 2007

geplaatst op: 03/08/2007

Het jaar zit vol. Op de tourpagina vind je alle concerten voor de rest van 2007. Belangrijk om te weten; hier komen geen shows meer bij! Althans, niet in Nederland en België. Bovendien zal Heideroosjes de eerste maanden van 2008 NIET TOUREN. Wil je de mannen nog aan het werk zien, scoor dan een kaartje voor één van de komende shows!

Komende week donderdag (10 augustus) heeft de band nog een grappig nieuwtje. Check dus terug voor meer info en nieuws. Thanks!

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes op Lowlands 2007!

geplaatst op: 27/05/2007

Na een succesvolle clubtour door heel Europa, houdt Heideroosjes in de maand juli lekker vakantie. In augustus start de tourkaravaan weer op om vervolgens pas te stoppen eind december. Heideroosjes pikken een paar festivals mee waaronder LOWLANDS in Biddinghuizen. Daar speelt de band op VRIJDAG 17 AUGUSTUS om 15.00 uur op het hoofd-podium, de ALPHA tent.

De rest van het jaar staat vol met nieuwe clubshows in onder meer Engeland, Italië, Duitsland, Oostenrijk en natuurlijk Nederland en België. Ook Japan zit nog ergens in de pijpleiding maar is (zoals dat heet) 'to be announced'.

Meer data en nieuws over tweede helft 2007 binnenkort!

printer-vriendelijke versie
top

nummer My Funeral wordt nieuwe videoclip!

geplaatst op: 23/04/2007

Het nummer MY FUNERAL (featuring Lemmy van Motorhead) wordt de nieuwe videoclip van Heideroosjes. Vanaf +/- 1 mei zal de clip, opgenomen in de woestijn van Palm Springs, te zien zijn bij de muziekzenders (en op de diverse zoekmachines :-). Het nummer zal ook op single gaan verschijnen. Exacte release-datum binnenkort!

printer-vriendelijke versie
top

Verslag Japan tour bij TMF België

geplaatst op: 12/04/2007

Op maandag 30 April kun je bij TMF België kijken naar een reportage over de Japanse tour van Heideroosjes. Een delegatie van de zender bezocht de rozen tijdens hun verblijf in Japan en maakte er een uitzending van 30 minuten van. Die is te zien het programma AN TOUR. Voor de juiste tijden kun je kijken op de website van TMF België 

printer-vriendelijke versie
top

Nog meer recensies!

geplaatst op: 25/03/2007

SBS6 Teletekst : “prima cd van een dito band!”

 

UP MAGAZINE : “een volwaardig geluid van een band die ten onrechte nogal eens bestempeld wordt als puberpunk”

 

FHM: Een muzikale wervelstorm verpakt in een oerdegelijke punkrockliedjes

 

FESTIVALINFO.NL: “Wie dacht dat de Heideroosjes over hun muzikale hoogtepunt heen zijn heeft het mis!”

 

Is er dan niémand negatief? Natuurlijk wel. Ietwat eenzaam maar niet minder vermakelijk:

 

LIVEXS: ".... klinkt opnieuw als een herhalingsoefening...op Fifi (1996) klonken ze stukken beter...na zoveel jaar hebben de heideroosjes defenitief afgedaan"printer-vriendelijke versie
top

Nieuwe album positief ontvangen!

geplaatst op: 19/03/2007

Heideroosjes komen deze week binnen op nummer 30 in de Album Top 100. De eerste recensies komen ook binnen en de band mag zich verheugen op veel positieve geluiden! Hier enkele quotes:

De Telegraaf “zelfs na achttien jaar rocken lijkt de rek er nog niet uit…resultaat is een sterke punkplaat”

OOR “nog steeds niet uitgeraast…..een lekker strakke plaat”

Veronica Gids “stevige, politiek geladen punk…een prima plaat die staat!”

Aardschok " een compleet album toppers! Vol spetterende puntigheid, enorm humoristische teksten en nogal wat afgewogen humoristische ondertonen. Bij de consumentenbond zouden ze spreken van een beste koop"

website smug.nl "een geweldig album dat goed in elkaar steekt"

Dagblad De Limburger “…zowel muzikaal als tekstueel op een hoger plan getild…een intensiteit en directheid die nieuw is bij Heideroosjes…. Een nieuw hoogtepunt in het 18 jarige bestaan van de band”

Punx.nl “verassend… de frisheid spat er vanaf..hulde!”

Cutting Edge “de Heideroosjes slagen erin te blijven wie ze zijn, en dat toch niet ‘been there, heard that’ te laten klinken…:”

Revolver Magazine “niet eerder werd de live energie van Heideroosjes zo dicht benaderd als op dit album… simpelweg prachtig!”

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes bij 'De Wereld Draait Door' (Vara TV)

geplaatst op: 10/03/2007

Woensdag 14 maart tussen 19.30 uur en 20.30 uur is een aantal leden van Heideroosjes te gast in het VARA programma "De Wereld Draait Door". Ze zullen praten over de nieuwe CD, de tour in Japan en een kort stukje spelen (unplugged). Meer info over het programma vind je hier

printer-vriendelijke versie
top

bijwonen live opnames HR 3voor12?

geplaatst op: 08/03/2007

Woensdag 14 maart speelt Heideroosjes een korte set van 5 liedjes bij Radio 3FM. Dat gebeurt in het VPRO programma 3voor12. Opnames hiervoor vinden plaats in Studio De Smet aan de Plantage Middenlaan 4a te Amsterdam. Zaal gaat open om 21.30 en de uitzending begint om 22.00 uur Een beperkt aantal gasten mag daarbij aanwezig zijn maar moet vantevoren per mail reserveren. Mail naar club3voor12@vpro.nl of kijk op website

printer-vriendelijke versie
top

Bus vanuit Limburg naar Melkweg

geplaatst op: 28/02/2007

Woon je in het Zuiden van Nederland en wil je met de bus naar de album presentatie in Melkweg? Stuur dan een mail naar met_de_bus@hotmail.com. Een aantal supporters uit regio Horst gaat een bus regelen op 16 maart. Kost niet veel en kan je toch zuipen!

printer-vriendelijke versie
top