FacebookInstagramTwitterYouTubeSpotify
NIEUWS | TOUR | MULTIMEDIA | PERSINFO | CONTACT

NAVIGATIE

Luister op Spotify!


Spotify


verplaatsing webshop en nieuwe shirts!

geplaatst op: 23/02/2007

Een nieuwe plaat, een nieuwe website, en dus vond Heideroosjes het ook een goed moment om de merchandise te verplaatsen van Horst naar Eindhoven. Jarenlang heeft Math perfect onze postorder gedaan. Maar omdat het pakket taken bij Heideroosjes steeds groter wordt, willen we de merchandise onderbrengen bij een profi bedrijf. Dat is Blendomatic in Eindhoven. Vanaf 01 maart kun je op onderstaande link onze nieuwe shirts, sweaters en girl-stuff zien! Je kan dan ook al bestellen maar je moet even geduld hebben want de leveringen beginnen pas NA onze album-release-parties (+/- 19 maart). Check dus vanaf 1 maart onze merchandise-page bij Blendomatic

printer-vriendelijke versie
top

extra tickets voor cd presentatie amsterdam

geplaatst op: 12/02/2007

Goed nieuws voor supporters die op VRIJDAG 16 MAART de cd presentatie in de Melkweg Amsterdam willen bezoeken! Het concert van Heideroosjes stond gepland voor de Oude Zaal. Deze is op dit moment ram-uitverkocht! Maar.... het concert wordt verplaatst naar de andere kant van de Melkweg, namelijk de gloednieuwe Max Zaal! Dat betekend dat er vanaf nu extra kaarten zijn! Het gaat hard dus wacht niet te lang! See you in Amsterdamned...

printer-vriendelijke versie
top

Minder punkrock op StuBru?!

geplaatst op: 31/12/2006

De Belgische radiozender Studio Brussel moet komend jaar drastisch gaan besparen. Hierdoor komen enkele programma's te vervallen waaronder het punkrock programma PUNX! Een aantal luisteraars is nu een actie gestart om het programma te behouden. Uiteraard steunt Heideroosjes dit initiatief want punkrock verdiend een plekje op de publieke zender! Lees meer over de actie op My Space of teken de petitie

printer-vriendelijke versie
top

Opnames zitten erop!

geplaatst op: 23/12/2006

Heideroosjes zijn weer terug uit Los Angeles. We hebben een geweldige tijd gehad én een knettervette plaat opgenomen. Momenteel legt producer Cameron Webb de laatste hand aan de mix. De eerste single zal eind januari verschijnen, de release van het album staat gepland voor 09 maart! Om dit te vieren zijn er drie release-party's. Een Nederlandse in Amsterdam, Een Belgische in Leuven en een Duitse in Keulen. Check de concert-pagina voor details.

Je kunt alle avonturen terugzien op de verschillende filmpjes die we hebben gemaakt en die op deze site staan

Het jaar 2007 wordt dus een intensief jaar met veel touren. De concert-boekers in allerlei landen zijn druk bezig. Dus hou onze concert-agenda in de hand want er komen steeds nieuwe shows bij!

Tot zover. Binnenkort meer nieuwe info!!

printer-vriendelijke versie
top

Laatste benelux concerten! Let's go USA!

geplaatst op: 01/10/2006

De laatste concerten van dit jaar zitten er alweer op. Tenminste, voor wat betreft Nederland en België. We spelen nog wel in Duitsland, Zwitserland en USA maar niet meer 'dichtbij huis'. We hebben de NL/B concert-reeks afgesloten met een chaotisch optreden in Ternat (B). Daar kwamen we nog geen 20 minuten voor showtime aantuffen (met dank aan onze zelfdenkende-maar-niet-bijster-betrouwbare digitale routeplanner). Zonder enige voorbereiding werden we het podium opgeschopt. Waar een paar duizend luidruchtige -maar zeer gezellige- Belgen ons een warm welkom gaven. Om de chaos compleet te maken speelden we een paar gloednieuwe songs én kwam onze vriend en jeugdheld URBANUS een liedje meezingen. We hadden 't al eens gedaan op Rock Werchter maar omdat Urbanus in de buurt woont én toch al wou komen kijken, leek 't ons tof om onze samenwerking nog eens over te doen. Met een ander liedje dit keer (Urbanus klassieker 'Stoei Poesje Stoei'). Zonder repeteren (géén tijd) werd het een gezellige janboel waarbij Urbanus weer bewees nog harder te kunnen schreeuwen dan ik haha... In alle consternatie vergat ik dat er na de song-met-urbanus nog twee eigen nummers zouden volgen. Vol adrenaline nam ik afscheid van het publiek, de rest van de band verbaasd achterlatend. Ik beende meteen naar de kleedkamer in de veronderstelling dat we klaar waren. Onderweg kwamen Fred, Frank en Igor me vragen waarom ik het podium afliep. Kortom; het was een vreemd maar toch heel tof -tijdelijk- afscheid van het Belgische publiek.

Bij deze wil ik al onze Nederlandse en Belgische supporters bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. We hebben bewust niet veel gespeeld omdat we nieuwe songs wilde schrijven (en we kunnen niet alles tegelijk). Over een paar weken beginnen de plaat-opnames in Los Angeles (zie ook bericht hier beneden!). Begin 2007 mag je dan de nieuwe CD verwachten en gaan we weer uitgebreid touren. Check deze site regelmatig voor filmpjes, foto's en nieuws over het album en onszelf! Thanks en take care,

Marco namens de rozen.

printer-vriendelijke versie
top

Volg de band in de studio

geplaatst op: 29/09/2006

Half oktober vliegt Heideroosjes naar Los Angeles om daar te werken aan een nieuw album. Het hele proces zal te volgen zijn op deze website! Om de paar dagen (en indien mogelijk: dagelijks) krijg je door foto's, verhalen en makkelijk-te-downloaden-filmpjes een kijkje in de studio. Op 23 oktober is de eerste opname-dag dus hou daarna deze site in de gaten! De band gaat +/- 17 songs opnemen en daarvan hoor je dan waarschijnlijk ook alvast flarden voorbij komen. Ook de (ongetwijfeld weer hilarische) gebeurtenissen buiten de studio komen aan bod. Kortom; check deze site en zie hoe de nieuwe plaat tot stand komt!

printer-vriendelijke versie
top

En de rozen, zij werken hard!

geplaatst op: 23/08/2006

Hier even een snelle update over de meest recente activiteiten. Zoals je elders op deze pagina kunt lezen vliegen we half oktober naar Los Angeles. Daar nemen we de nieuwe plaat op met producer Cameron Webb. Hij deed eerder al prima werk voor bands als Ignite, Social Distortion, Motorhead, Sum41. En ja, we zijn er best trots op dat we hem hebben kunnen strikken voor ons plaatje!Afgelopen week is Cameron overgevlogen naar Nederland om samen met ons de nieuwe nummers door te nemen. Het waren een aantal lange dagen waarin we hard gewerkt hebben. Het album krijgt steeds meer 'vorm' en er zitten nu al een aantal absolute knal-songs bij. We dubben nog over een coole album-titel maar daarvoor hebben we nog even tijd. Hou deze website in de gaten voor updates! We gaan ook proberen om jullie tijdens de opnames in L.A. mee te laten kijken. In ieder geval willen we je op de hoogte houden door middel van filmpjes, studio-verslagen en meer onzin. Tot slot nog: zojuist is bekend geworden dat we een showcase spelen in de befaamde Roxy Club in Los Angeles. Zondag 22 Oktober is de datum. Goeie opwarmer voor de studio-periode... So.. stay tuned!

Marco namens de rozen

printer-vriendelijke versie
top

Download clip HR & Loten - United Tibet

geplaatst op: 29/07/2006

Zoals al eerder gemeld heeft Heideroosjes een aangepaste versie van United Scum opgenomen met de Tibetaanse zanger Loten.
De bijbehorende clip is nu ook klaar en kan je op deze site bekijken. Daarin hoor je ook een speciale bijdrage van collega-rocker Peter (zanger/gitarist PETER PAN SPEEDROCK). Hij zorgt voor de vette solo aan het einde van het nummer! UNITED TIBET, zoals de song heet vraagt aandacht voor de onderdrukking van het Tibetaanse volk door de Chinese overheersers. Check ook www.ticketfortibet.com voor informatie over het jaarlijkse festival voor Tibet!

Download 'United Tibet'

printer-vriendelijke versie
top

Album opnames in Los Angeles

geplaatst op: 29/06/2006

Hela, hola, what’s up? Hierbij een update over de nabije toekomst van de Rozen. Voor de supporters lijkt het misschien alsof we zitten te niksen maar achter de schermen werken we ons kapot. Inmiddels hebben we 24 songideeën waarvan we er uiteindelijk een stuk of 16 opnemen. Dat gebeurt in oktober en november in Los Angeles, USA. Daar werken Heideroosjes met producer Cameron Webb (o.a. Social Distortion, Ignite, Motorhead, Sum 41) aan de nieuwe plaat.

Dat wil ook zeggen dat de nieuwe Heideroosjes CD (pas) volgend jaar verschijnt. Nog even geduld dus maar don’t worry…. It’s gonna be worth waiting for! Muzikaal zweeft het meer dan ooit tussen Engelse pop- en punk-invloeden en snoeiharde Amerikaanse hardcore. Tekstueel blijft het ook nu weer tweetalig. Een paar voorlopige titels zijn “Buckle Up”, “Homesick to a place....”, “Embrace & Destroy”, “Primeur! Terreur!”, “Cash is King” en “Gas Erop!”.

Meteen na de opnames vliegen we terug en springen we in de tourbus voor een kort maar krachtige Duitse tour. Samen met de Duitse bands ZSK, ACK en Go Faster Nuns spelen we op de Nikolaus Raus Tour, en inderdaad dat is rond sinterklaas. Dit is een rondreizende package van bands die ieder jaar iedere zaal uitverkoopt. Dat wordt super dus!
En als de natuur zich ook aan haar planning houdt dan mag Fred zich direct na die tour ‘vader’ gaan noemen (ja,ja, ook het normale leven gaat aan dit gezelschap niet onopgemerkt voorbij :-).

Daarna is het alweer eind 2006 en ik kan jullie vertellen dat 2007 een vol jaar wordt voor de Heideroosjes. En dus ook voor de supporters haha… Komende maanden houden we je op de hoogte van al onze plannen. Zodra de plaat er ligt (februari/maart 2007) touren we ons weer helemaal suf. Tot die tijd kun je het beste de concert-agenda in de gaten houden. Af en toe duiken we op tijdens een festival of iets anders. Voor nu bedankt voor je tijd en support en tot snel!

Marco namens de rozen

printer-vriendelijke versie
top

Heideroosjes werken samen met Tibetaanse zanger

geplaatst op: 22/06/2006

Op verzoek van de stichting Ticket For Tibet heeft Heideroosjes een nummer opgenomen met de Tibetaanse zanger LOTEN. Het gaat om een aangepaste versie van Heideroosjes-klassieker United Scum. De nieuwe versie heet UNITED TIBET en het is een mix van punk en authentieke Tibetaanse klanken. Het nummer wordt door de supportgroep voor Tibet op single uitgebracht en verschijnt ongeveer eind juli.

Heideroosjes en Loten leerden elkaar vorig kennen tijdens eerder genoemde jaarlijkse festival. Terplekke werd toen besloten dat Loten de Heideroosjes zou vergezellen op het podium. "Dat spontane idee sloeg toen enorm aan. Het was super om met iemand uit een totaal andere cultuur op het podium te staan" aldus Marco. "We hoefden nu dan ook niet lang na te denken over het verzoek om samen iets op te nemen".

Bij de single komt ook een videoclip. Voor alle info rondom de Tibetaanse kwestie (want daar maakt dit doel zich sterk voor) én de exacte release-datum van de single kun je kijken op de site van Ticket For Tibet

printer-vriendelijke versie
top