Waarom de Heideroosjes geen fanclub hebben

Bericht geplaatst op: 15-11-2000

Regelmatig krijgen we vragen van mensen die lid willen worden van de Heideroosjes-fanclub. Ook zijn er regelmatig supporters die een fanclub willen opstarten. De Heideroosjes waarderen deze coole betrokkenheid vanuit de achterban. Toch hebben de bandleden van de Heideroosjes een fanclub altijd tegen gehouden. Waarom?
Door een up-to-date internetsite + een gratis nieuwsbrief houdt de band de supporters direct op de hoogte van het nieuws rondom de rozen. Dat is veel werk maar zo krijgen jullie wel informatie vanuit de band zelf. Er zit niks of niemand tussen. Een extra informatie-kanaal zoals een fanclub-blad is door onze internetsite en de nieuwsbrief dus niet meer interessant. (overigens: je kunt bij concerten onze lijst invullen. Dan krijg je af en toe de gratis nieuwsbrief thuis. Een briefje naar de postbus is ook voldoende).
Tot slot; supporters die graag met elkaar in contact willen komen kunnen terecht op ons internet-forum en in het gastenboek. Ook (zinnige) brieven aan de postbus van de band worden beantwoord!

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018