Winnaars zijn bekend

Bericht geplaatst op: 17-1-2005

Winnaars bandwedstrijd België zijn bekend!

Belgische bands maken er werk van! Na de oproep om een bewerkte Heideroosjes-cover op te nemen en in te sturen, maakten enkele tientallen bands hun eigen versie van een HR-song. Met medewerking van radio-zender Studio Brussel en tv-kanaal JimTV krijgen 2 acts nu de kans het voorprogramma te verzorgen in de AB te Brussel.
Tussen de inzendingen veel coversongs met aangepaste teksten (erg tof!) of zelfs echte rozen. De 'deskundige' jury heeft zich echter niet laten beinvloeden door geslijm of stemmingmakerij. Om iedereen een eerlijke kans te geven heeft niet alleen de band zelf twee winnaars geselecteerd. Ook enkele onafhankelijke buitenstaanders hebben de inzendingen beluisterd en favorieten bekend gemaakt.

And the winners are........... DEARLY DEPORTED uit Liedekerke. Zij maakten een prachtige accoustische versie van het Heideroosjes-nummer 'Thank You'. De 2e winnaar (via JimTV) is de band UNREAL uit Lede. Zij coverden de song 'Boorelul' in het Vlaams. Deze twee bands spelen (samen met Osdorp Posse) in het voorprogramma, zaterdag 22 januari. Kom op tijd want de eerste band begint al om 18.15 uur! Je kunt beide winnende songs hier en hier beluisteren!

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018