Heideroosjes tribute to Ramones

Bericht geplaatst op: 14-8-2005

Eigenlijk zou 2005 een 'rustjaar' worden.áNaáeen aantal superdrukke jaren zou dit jaar er eentje zijn waarin we gas terug zouden nemen. Liedjes schrijven, af en toe een optreden Ún - ook belangrijk- tijd voor onszelf. Maar ook dit jaar... mislukt dat! Het bloedt kruipt waar het niet gaan kan en dus zijn er toch weer allerlei plannen.
Allereerst gaat Heideroosjes voor een kort tourtje naar de USA. Later in dit jaar zullen we -op veler verzoek- nogmaals een 'ode to the ramones' tourtje doen. In de maanden november en december kun je dit project op de Belgische en Nederlandse podia zien. Niet onder de naam Heideroosjes maar met als titel RAMROOSJES! Let dus op posters waarop Ramroosjes staat in plaats van Heideroosjes. Het waarom van deze tour staat uitgebreid beschreven op de apart hiervoor gemaakte website. Je vind alle details op www.ramroosjes.tk. De tourdata voor de Ramroosjes tour volgen begin september!
De resterende tijd zal gebruikt worden voor het schrijven van nieuwe songs. Ook werken de verschillende bandleden her en der mee aan muzikale projecten van anderen. Volgend jaar kun je weer genieten van Heideroosjes live, al kan het best dat we alweer eerder op podia te vinden zijn. Want.... je weet 't maar nooit met de rozen. Feit is dat we niet zonder live optredens kunnen ;-). Maar totánader berichtáhopen we je te zien tijdens de RAMROOSJES shows!

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018