Nieuwe DVD in aantocht!

Bericht geplaatst op: 6-12-2005

Hierbij (eindelijk) meer nieuws over de toekomst plannen van de Heideroosjes! Na een jaar van -relatieve- rust zal 2006 weer ouderwets druk worden. Al zul je daar als supporter het eerste halfjaar niet veel van merken. Want dan zit de band voornamelijk nog in het repetitie-hok om nieuwe nummers te schrijven. Optredens zullen er wl zijn maar slechts sporadisch. We willen ons zoveel mogelijk concentreren op het maken van supergave songs! Die hopen we in de zomer op te nemen. Rond november 2006 zal dan het nieuwe album verschijnen.

Dat klinkt nog heel ver weg maar het wachten zal beloond worden! That's a promise!

Voor wie niet zolang kan wachten.... op 10 maart verschijnt de nieuwe DVD van de Heideroosjes. Die schijf draagt de titel 'A YEAR IN THE LIFE OF...' en gaat ruim 3 UUR duren.

Wat komt erop? Allereerst een live-registratie van het 15-jarig jubileumconcert in Brussel (B). Verder een impressie van het concert op Pinkpop 2005. Maar ook een half uur durende documentaire over de Amerikaanse tournee staat erop. Deze film is gemaakt door regisseur Marijn Poels en is zowel hilarisch als indrukwekkend. Voor wie dan nog niet genoeg heeft gezien bevat de DVD een dwaze parodie op het Nederlandse TV-programma "Jenssen". Met Marco in de rol van camerageile presentator, Igor in de rol van side-kick en de andere bandleden als lijdend voorwerp. Schuddebuiken gegarandeerd!

De DVD wordt ten doop gehouden op 11 maart 2006 tijdens het benefiet-festival KOEIENPOP . Dat vindt plaats in 'home-town' Horst en de Heideroosjes zullen daar ook belangeloos optreden.

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018