recensies nieuwe DVD positief!!

Bericht geplaatst op: 2-5-2006

OOR: "Heideroosjes zijn als Zeeuws Meisje; je betaalt nooit een cent teveel. Ook voor deze goed gevulde DVD betaal je weer een schappelijke prijs en daarmee is-ie extra leuk!"

DAGBLAD DE LIMBURGER: "Prachtige tourmovie door de VS... laten de meeste bands enkel hoogtepunten zien, elke groep moet ook tegenslagen incasseren en de Heideroosjes geven dat eerlijk toe"

UP MAGAZINE: "Deze DVD bevat alles wat een goede rock 'n roll DVD behoort te hebben; succes, humor, maar ook de keerzijde van de medaille" (89 van 100 punten).

LIVE-XS : "goed te verteren! Mede dankzij de USA punkementary"

NIEUWE REVU: "de muziek op deze DVD is puik!.....Maar daar bovenop zijn er nog twee hilarische redenenen om deze DVD aan te schaffen. De scene met de vier dwergen die vermomd als Heideroosjes op het podium staan... en de opvallend mooi gefilmde tourmovie in de USA" (4 van de 5 sterren).

ROCKTRIBUNE: "zo moet een live-dvd eruit zien! Je beste songs in beeld gebracht en voorzien van magistraal geluid....de tourmovie en de parodie op talkshow Jenssen geeft deze knappe DVD nog een mooiere meerwaarde" "

FRET MAANDBLAD: "De spelvreugde spat er vanaf...filmtechnisch zit deze DVD uitstekend in elkaar... in de tourmovie over de Verenigde Staten laat de band zien niet vies te zijn van een stapje terug te moeten doen op dit avontuur. Petje af hiervoor..."

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018