Heideroosjes werken samen met Tibetaanse zanger

Bericht geplaatst op: 22-6-2006

Op verzoek van de stichting Ticket For Tibet heeft Heideroosjes een nummer opgenomen met de Tibetaanse zanger LOTEN. Het gaat om een aangepaste versie van Heideroosjes-klassieker United Scum. De nieuwe versie heet UNITED TIBET en het is een mix van punk en authentieke Tibetaanse klanken. Het nummer wordt door de supportgroep voor Tibet op single uitgebracht en verschijnt ongeveer eind juli.

Heideroosjes en Loten leerden elkaar vorig kennen tijdens eerder genoemde jaarlijkse festival. Terplekke werd toen besloten dat Loten de Heideroosjes zou vergezellen op het podium. "Dat spontane idee sloeg toen enorm aan. Het was super om met iemand uit eenátotaal andere cultuuráop het podium te staan" aldusáMarco. "We hoefden nu dan ook niet lang na te denken over het verzoek om samen iets op te nemen".

Bij de single komt ook een videoclip. Voor alle info rondom de Tibetaanse kwestie (want daar maakt dit doel zich sterk voor) Ún de exacte release-datum van de single kun je kijken op de site van Ticket For Tibet

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018