Album opnames in Los Angeles

Bericht geplaatst op: 29-6-2006

Hela, hola, what’s up? Hierbij een update over de nabije toekomst van de Rozen. Voor de supporters lijkt het misschien alsof we zitten te niksen maar achter de schermen werken we ons kapot. Inmiddels hebben we 24 songideeën waarvan we er uiteindelijk een stuk of 16 opnemen. Dat gebeurt in oktober en november in Los Angeles, USA. Daar werken Heideroosjes met producer Cameron Webb (o.a. Social Distortion, Ignite, Motorhead, Sum 41) aan de nieuwe plaat.

Dat wil ook zeggen dat de nieuwe Heideroosjes CD (pas) volgend jaar verschijnt. Nog even geduld dus maar don’t worry…. It’s gonna be worth waiting for! Muzikaal zweeft het meer dan ooit tussen Engelse pop- en punk-invloeden en snoeiharde Amerikaanse hardcore. Tekstueel blijft het ook nu weer tweetalig. Een paar voorlopige titels zijn “Buckle Up”, “Homesick to a place....”, “Embrace & Destroy”, “Primeur! Terreur!”, “Cash is King” en “Gas Erop!”.

Meteen na de opnames vliegen we terug en springen we in de tourbus voor een kort maar krachtige Duitse tour. Samen met de Duitse bands ZSK, ACK en Go Faster Nuns spelen we op de Nikolaus Raus Tour, en inderdaad dat is rond sinterklaas. Dit is een rondreizende package van bands die ieder jaar iedere zaal uitverkoopt. Dat wordt super dus!
En als de natuur zich ook aan haar planning houdt dan mag Fred zich direct na die tour ‘vader’ gaan noemen (ja,ja, ook het normale leven gaat aan dit gezelschap niet onopgemerkt voorbij :-).

Daarna is het alweer eind 2006 en ik kan jullie vertellen dat 2007 een vol jaar wordt voor de Heideroosjes. En dus ook voor de supporters haha… Komende maanden houden we je op de hoogte van al onze plannen. Zodra de plaat er ligt (februari/maart 2007) touren we ons weer helemaal suf. Tot die tijd kun je het beste de concert-agenda in de gaten houden. Af en toe duiken we op tijdens een festival of iets anders. Voor nu bedankt voor je tijd en support en tot snel!

Marco namens de rozen

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018