Heideroosjes presenteert eigen condoom?!

Bericht geplaatst op: 9-8-2007

Heideroosjes presenteert eigen condoom?! Jawel, het is geen grap! Tijdens Lowlands zal een speciaal heideroosjes-condoom het levenslicht zien. Het voorbehoedsmiddel is gemaakt in een oplage van 10.000 stuks en zal gratis worden weggegeven.

De achterliggende gedachte is tweeledig. Enerzijds wil Heideroosjes hiermee aandacht vragen voor de BATTLE OF THE SEXES TOUR die plaatsvind in december. Dan vechten meiden- en mannenbands een ludieke muzikale strijd uit op een zestal grote podia in Nederland en BelgiŽ. Naast Heideroosjes de bands THE RIPLETS (3 vrouwen), MALLE PIETJE & THE BIMBO'S (2 vrouwen, 1 man) en JEREMY'S (1 vrouw, 3 mannen). Naast het condoom zijn er gratis sampler cd's waarop alle bands een aantal songs presenteren.

Maar de 'eigen condoomlijn' is ook een manier om aandacht te vragen voor het werk van YOUTH INCENTIVES. Deze Nederlandse organisatie maakt zich wereldwijd sterk voor gelijkwaardige rechten tussen mannen en vrouwen. Met name op sexueel gebied. Alle info over het goede werk van deze instelling kun je vinden op www.youthincentives.org

De gratis cd-sampler en condooms zijn verkrijgbaar vanaf Lowlands bij verschillende platenzaken en tijdens de concerten van de deelnemende bands.

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018