Heideroosjes goes classic met Harmonie Horst

Bericht geplaatst op: 20-8-2007

Heideroosjes is door de Koninklijke Harmonie Horst gevraagd om mee te werken aan hun jubileumconcert. De oudste harmonie van Nederland (190 jaar!) viert haar verjaardag op ZONDAG 04 NOVEMBER in Horst. "Samenspelen met zo'n groot orkest hebben we nog nooit eerder gedaan" aldus Marco Roelofs. "Wel heeft Heideroosjes ooit gespeeld met het Metropool Orkest, maar dit is toch anders".

Het jubileumconcert van de Horster Harmonie begint met een concert van het orkest zelf. Daarna wordt het orkest bijgestaan door zangeres Renée van Wegberg. Na de pauze speelt de Harmonie enkele songs samen met humoristisch duo Um&Um (met daarin Heideroosjes-manager Math, jawel!). De spectaculaire finale bestaat uit een samenwerking tussen Heideroosjes en de Harmonie. "We zullen gezamelijk zes Heideroosjes nummers spelen" aldus Marco. "Doordat wij steeds op tour zijn is er weinig tijd om te repeteren. Het zal dus spannend worden, maar het komt zeker goed!"

Kaartjes kan men bestellen via de website van de Harmonie Horst. De aanvang op 04 november is 19.30 uur en het concert vindt plaats in de Manege aan de Molenveldweg 40 te Horst.

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 19-12-2018