20 jaar Heideroosjes met uniek dubbel-album

Bericht geplaatst op: 25-3-2009

Heideroosjes bestaat twintig jaar! Bijna 2000 keer stonden de mannen op de planken en nimmer was er een bezettingswisseling. Dat moet gevierd worden. Met een uniek dubbelalbum en een uitgebreide tournee.

 

Het jubileum-album getiteld “20 YEARS; ODE & TRIBUTE” kent twee delen. Op het ene schijfje ontvangt Heideroosjes een muzikale tribute van collega-bands. Zestien uiteenlopende artiesten waaronder BLŘF, DI-RECT, PETER PAN SPEEDROCK, ROWWEN HEZE, EPICA, GORKI, THE OPPOSITES, THE KIDS, JACQUELINE (KREZIP) en zelfs de Vlaamse komiek URBANUS hebben een Heideroosjes nummer opgenomen. De totale tracklisting mag je over een paar weken op deze site verwachten!

Op de andere disc geeft Heideroosjes zélf een muzikaal saluut aan haar voorbeelden variërend van Johnny Cash tot Pennywise.

 

Deze week begint Heideroosjes met de eerste try outs voor de jubileum-tournee die deze zomer start en die naast Nederland ook België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië aandoet. Het speciale dubbel-album verschijnt op vrijdag 05 juni.

Tijdens het Pinkpop-festival (één week eerder) is het album exclusief verkrijgbaar op het festival.

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 17-12-2018