HEIDEROOSJES OP LOWLANDS


Bericht geplaatst op: 12-6-2012

PUNKBAND NEEMT AFSCHEID OP HOOFDPODIUM

Heideroosjes zijn bevestigd voor het (uitverkochte) Lowlands festival in Biddinghuizen. Het viertal zal daar op zondag 19 augustus acte de presence geven in de Alpha tent, het hoofdpodium van het festival. De Amerikaanse band Foo Fighters is die dag hoofdact.

“Trots” is het woord dat volgens zanger/gitarist Marco Roelofs hoort bij deze Lowlands boeking. “Het is een dikke kers op onze afscheids-taart. Met name omdat we op het hoofdpodium staan en niet in een lullig achteraf tentje”. In 1995 speelde Heideroosjes voor het eerst op Lowlands. In totaal zou de punkrockband er vier keer haar kunsten vertonen. “En deze vijfde keer zullen we er net zo hard op knallen als al die keren ervoor” aldus Roelofs.

Heideroosjes is momenteel bezig aan een afscheidstournee die hen nog voert langs nationale festivals als de Zwarte Cross, Dutchvalley en Appelpop en langs enkele Belgische, Duitse en Hongaarse festivals. De band gaf onlangs aan te gaan stoppen, na 23 jaar toeren in dezelfde bezetting. De allerlaatste concerten vinden eind september plaats in Amsterdam (21 en 22) en Brussel (28 en 29). De shows op 22 & 29 september zijn uitverkocht, kaartjes voor de extra shows zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de site van de Melkweg Amsterdam (21 september) en AB Brussel (28 september)

Voor meer (recent) nieuws; check onze internetsite!!! (www.heideroosjes.com)
Afgedrukt op: 17-12-2018