startpagina

 • Aangepaste data clubshows
 • Ook Groningen en Antwerpen UITVERKOCHT!

  Hadden we al gezegd dat ook onze clubshows in Groningen en Antwerpen UITVERKOCHT zijn? Er zijn nu alleen nog tickets voor Paradiso Amsterdam op 06 okt en voor TivoliVredenburg op 8 oktober. It’s gonna be fun fun fun fun!

 • LOVENDE REVIEWS OVER HEIDEROOSJES OP LOKERSE FEESTEN

  Geheel onverwacht maakten we een invalbeurt op de Lokerse Feesten (B) waar Bad Religion verstek moest laten gaan. Na 3 jaar niet optreden hebben we een goede klus geklaard, aldus de Vlaamse media. De grote krant Nieuwsblad zag “een koevoet op je knieschijven” van een band die “punkrock waardig ouder laat worden. Zonder het vuur van de jeugd af te geven en tegelijk zonder de zatte nonkel op het feest te zijn”.
  De 4-uit-5 sterren review heeft nog meer mooie worden die je hier kunt lezen.

  De gekende site Dansende Beren schreef:

  “Zelden zagen we zoveel mensen tegelijk crowdsurfen….. wat een feest was dit optreden…. Heideroosjes traden op alsof hun ziel er vanaf hing en ook zanger Marco Roelofs dook met plezier in het publiek”.

 • Eindhoven en Leuven: Uitverkocht!

  De clubshow voorverkoop loopt lekker, Eindhoven en Leuven zijn al uitverkocht!

 • KUNG FU OP GROEN VINYL!

  Ons vierde album ‘KUNG FU’ is 25 jaar! En is nooit uitgebracht op vinyl. Dus daar brengen we 27 mei verandering in! We hebben een mooie uitklapbare hoes met foto’s en teksten gemaakt en het vinyl zelf is knettergroen. Iedere LP is genummerd.  
  Je kunt de plaat nu alvast voor-bestellen. Doe dat liefst bij een lokale platenboer, geen groot verzendhuis. In Nederland bijvoorbeeld bij Sounds en in België bijvoorbeeld bij Bilbo.

  Tracklist:

  KANT AKANT B
  1. Ideals Lost
  2. Bereik-Bar-Baar
  3. Wurst & Käse
  4. Act Right Now
  5. Dood Zijn
  6. I Don’t Care That You Wear Nike Air
  7. Fistfuckparty At 701
  8. Rockstar Heaven
  1. Uniek!
  2. Stagediving Is An Art
  3. Our Own Vietnam
  4. Lovesong
  5. Radicaal Kapitaal
  6. Everybody Loves Me, Everybody Hates Me
  7. Do You Wanne Die?
  8. Western Civilization